Pap Gábor: Az Icai Vésett Kövek Üzenete könyvbemutató, vetített képes előadással

2020. március 14. 14:00 - 16:30

Helyszín: Díszterem

Elmarad

A 2020. március 14-re meghírdetett előadás elmarad.

Az elmaradt programra online megváltott jegyek árát az Interticket Kft. időközben visszautalta nézőinknek. Ezúton is köszönjük annak a 91 nézőnknek, aki az Uránia javára ajánlotta fel jegye árát!

A pénztárunkban vásárolt jegyek visszaváltására 2020. július 1-től legkésőbb augusztus 31-ig nyílik lehetőség. A visszaváltást nézőink a jegypénztárban egy nyilatkozat kitöltésével és a megváltott jegyek leadásával tudják kezdeményezni, a pénzt munkatársaink ezt követően a nyilatkozatban megadott bankszámlaszámra 5 munkanapon belül utalják vissza. A visszaigényléshez szükséges nyilatkozat itt elérhető:
PDF formátumban IDE KATTINTVA.

Azok, akik a #neváltsvisszajegyet kezdeményezés alapján jegyük árával inkább az Uránia működését támogatnák, kérjük, felajánlásukat online és legkésőbb augusztus 31-ig jelezzék a tamogatomazuraniat@urania-nf.hu címen, az elmaradt előadás címével, időpontjával és a megvásárolt jegyek vonalkód számával. Támogatásukat előre is köszönjük!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

***

"Üzenetük nyomán nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy az ember hihetetlen intellektuális eredményekre képes, ha azokra a magasságokra törekszik, amelyeket az előtte járók már elértek; és ezért azt gondolom, hogy az icai vésett kövek a mai kor legfontosabb örökségét jelentik számunkra. Azt gondolom, hogy az icai vésett kövek nagyon sok kérdésre választ adnak az emberiség ma még titokzatosnak és meseszerűnek látszó múltjára vonatkozóan. A távoli múlt emberiségének elért eredményei annyira meghaladják a mai kor emberének képességeit, hogy ha nem létezne konkrét bizonyíték, akkor megkockáztatom, hogy a könyvemben levont következtetéseket magam is a kivételes képzelőerő termékének tartanám."
Javier Cabrera Darquea

"Az akadémikus tudomány képviselői Peruban sem kevésbé bizalmatlanok az ilyen „felfedezésekkel” szemben, mint nálunk. A mai napig mereven elutasítják dr. Cabrera feltevését, hamisítványnak bélyegezvén az egész – eddig már legalább huszonhét-huszonnyolc ezer darabot számláló kollekciót. A fő gondot az okozza számukra, hogy az ábrákon az emberalakok együtt szerepelnek az ősgyíkokkal, illetve egyéb, jellegzetesen harmadkori, azóta kihalt állatfajok képviselőivel. Továbbá olyan orvosi beavatkozásokról is beszámolnak ezek a kőrajzolatok, amelyek közül egyiknek-másiknak a végrehajtására ma sem vállalkoznának az orvosok. Ilyen például az agy-átültetés több fázisban megörökített műveletsora. Más köveken olyan elrendezésben látjuk Földünk kontinenseit, amilyenek – dr. Cabrera feltételezése szerint – körülbelül ugyanebben az időszakban lehettek. Szinte ahány kődarab, annyi rejtély..."
Pap Gábor


Rendező: Pap Gábor

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

 

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató